Osuuskunta Mekastamo

Osuuskunta Mekastamo, hyvää päivää!

 

Mikä ihmeen Mekastamo?

Vuonna 2011 perustettu Mekastamo on moniosaaja, joka on keskittynyt sosiaali-, kasvatus-, media- ja taidealoihin. Joukkomme koostuu kymmenestä ammattilaisesta, jotka tuntevat alaansa kohtaan palavaa intohimoa ja toimivat siksi ammattimaisesti, tarkasti ja yhteistyökykyisesti. Mekastamo tarjoaa erilaisia media-, sosiaali- ja kasvatusalan palveluja, joita voidaan tarjota erillisinä tai yhdistellä toistensa kanssa kokonaisvaltaisiksi paketeiksi.

Mekastamo tarjoaa erilaisia graafisen- ja webalan palveluja, joihin kuuluvat muun muassa graafinen suunnittelu niin printti- kuin sähköiseenkin mediaan, logosuunnittelu sekä websuunnittelu ja -toteutus.

Lisäksi meiltä on mahdollista saada erilasia kirjoituspalveluita: meiltä voit pyytää muun muassa sisällöntuottajan, journalistin tai vaikka käsikirjoittajan tv-, elokuva- tai teatterituotantoon.

Kuvauspalveluihimme kuuluvat taas erilaiset video- ja valokuvauspalvelut. Pyydä Mekastamoa ikuistamaan vaikka ystäväsi häät, lapsesi syntymäpäivät tai vaikka taltioimaan järjestämäsi tapahtuma.

Mediapalvelujen lisäksi Mekastamolla on tarjota erilaisia sosiaali- ja kasvatusalan palveluja, joihin sisältyvät muun muassa erilaiset kerhot ja työpajat. Voimme siis olla osallisena kasvattamassa lapsianne, tukemassa elämän eri osa-alueilla tai järjestämässä erilaisia virikkeellisiä ja sosiaalisia palveluja erilaisille ja eri-ikäisille ihmisryhmille.

viiva

Meille on tärkeää...

Mekastamo on pohjoiskarjalainen toimija, jonka tärkeimpiin arvoihin kuuluvat paikallisuus sekä lasten ja nuorten sosiaalinen ja henkinen hyvinvointi. Mekastamon perustamisen pääasiallisena motivaattorina oli työllistää kulttuurialan ihmisiä, mikä on myös osuuskuntamme yksi tärkeistä arvoista.

Mekastamolle on tärkeää ammattitaidon vaaliminen, minkä takia työmme jälki pysyy tuoreena ja kilpailukykyisenä. Omaa alaamme kohtaan tuntemamme innokkuus ja intohimo pitävät tavoitteemme korkealla ja siksi olemmekin luotettava ja osaava yhteistyökumppani.

Mekastamon arvot

viiva
Mukaan osuuskuntaan?

Mukaan osuuskuntaan?

Osuuskunta tarjoaa yritysmuotona helpon ja riskittömän tavan työllistyä!

Osuuskunta Mekastamo on perustettu keväällä 2011 tähän tarpeeseen. Jäsenemme ovat media-, viestintä- ja kasvatusalan ammattilaisia, jotka toimivat Mekastamon kautta itsenäisesti omissa ammateissaan tai osuuskunnan hallinnoiminen koulutusten ja työpajojen vetäjinä.

Osuuskunta Mekastamon jäsenenä saat käyttöösi Y-tunnuksen, jonka avulla voit hoitaa työkeikkojesi laskuttamisen. Osuusmaksu on 100 euroa ja lisäksi veloitetaan 100 euroa liittymismaksuna. Osuuskunta hoitaa lainmukaiset työntekijämaksut, verot ja palkanmaksun. Osuuskunta toimii tällöin työnantajana, jolloin olet oikeutettu myös normaaliin työttömyysturvaan, jos töitä ei välillä olisikaan.

Jos olet kiinnostunut osuuskunnan jäsenyydestä, ota yhteyttä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelinnumeroon +358 45 886 9742.