Osuuskunta Mekastamo

Osuuskunta Mekastamo, hyvää päivää!

 

Mikä ihmeen Mekastamo?

Vuonna 2011 perustettu Mekastamo on moniosaaja, joka on keskittynyt sosiaali-, kasvatus-, media- ja taidealoihin. Joukkomme koostuu kymmenestä ammattilaisesta, jotka tuntevat alaansa kohtaan palavaa intohimoa ja toimivat siksi ammattimaisesti, tarkasti ja yhteistyökykyisesti. Mekastamo tarjoaa erilaisia media-, sosiaali- ja kasvatusalan palveluja, joita voidaan tarjota erillisinä tai yhdistellä toistensa kanssa kokonaisvaltaisiksi paketeiksi.

Mekastamo tarjoaa erilaisia graafisen- ja webalan palveluja, joihin kuuluvat muun muassa graafinen suunnittelu niin printti- kuin sähköiseenkin mediaan, logosuunnittelu sekä websuunnittelu ja -toteutus.

Lisäksi meiltä on mahdollista saada erilasia kirjoituspalveluita: meiltä voit pyytää muun muassa sisällöntuottajan, journalistin tai vaikka käsikirjoittajan tv-, elokuva- tai teatterituotantoon.

Kuvauspalveluihimme kuuluvat taas erilaiset video- ja valokuvauspalvelut. Pyydä Mekastamoa ikuistamaan vaikka ystäväsi häät, lapsesi syntymäpäivät tai vaikka taltioimaan järjestämäsi tapahtuma.

Mediapalvelujen lisäksi Mekastamolla on tarjota erilaisia sosiaali- ja kasvatusalan palveluja, joihin sisältyvät muun muassa erilaiset kerhot ja työpajat. Voimme siis olla osallisena kasvattamassa lapsianne, tukemassa elämän eri osa-alueilla tai järjestämässä erilaisia virikkeellisiä ja sosiaalisia palveluja erilaisille ja eri-ikäisille ihmisryhmille.